//
estás leyendo...
MEDIACIÓN

Aparador(s): una exposició d’espais

«Aparador(s): una exposició d’espais» és un projecte d’ Arte Factum que acompanya el Cicle «D’enamorar-se així, d’equivocar-se així i d’exposar-se així» comissariat per Experimentem amb l’Art al Museu Abellò de Mollet de Vallès de febrer del 2017 al maig del 2018.

«Aparador(s): Una exposició d’espais» es un projecte de mediació cultural que proposa un marc de deliberació sobre l’espai públic, orientat a desencadenar processos de reflexió intergeneracionals al voltant de les dimensions ètiques, estètiques i polítiques dels espais públics de Mollet.

A partir del concepte d’exposició que posa en joc l’Aparador del Museu Abelló, ens interessen articular pràctiques, accions i dispositius que des d’una perspectiva multidisciplinària, impliquen a veïns, col·lectius i institucions de la ciutat de Mollet en un procés de qüestionament sobre la producció de l’espai i la visualitat. D’aquesta forma volem propiciar trobades i desencadenar preguntes sobre les nostres formes de viure i relacionar-nos, obrint espais de debat i deliberació sobre la quotidianitat, la memòria, la imaginació i l’alteritat. El projecte s’articula al voltant dels «bancs de la ciutat» com a dispositius de trobada i exposició, desenvolupant un conjunt d’activitats que posen en relació les visions de l’espai de diferents generacions de Mollet.

¿Què es veu des dels bancs de Mollet? ¿Qui passa davant ells? ¿Qui els ocupa? ¿Qui els disposa? ¿Quins espais de la ciutat exposen? ¿Quins espais de la ciutat obliden? ¿Com transformen la nostra percepció de l’entorn? ¿Davant a quins espais de la ciutat hauríem de seure a reflexionar? ¿Per què? ¿A on instal·laríem el proper banc de Mollet?

[+] info sobre el projecte: https://dexposarseaixi.hotglue.me/

Accions:

Trobades improbables.

Anuncios

Comentarios

Aún no hay comentarios.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Follow ARTE FACTUM on WordPress.com