//
estás leyendo...
Noticias

Escola altra Fulla de Ruta per l’educació artística (4 nov. Fabra i Coats)

“Escola altra Fulla de Ruta” és una plataforma activa des de 2011 que funciona com un contrarelat al Roadmap de l’Educació en les arts de la UNESCO, un document euro-centrista, basat en les economies creatives i una visió folklòrica i instrumentalitzadora de la diferència cultural.

Durant els pròxims 4 i 5 de novembre s’obriran espais de diàleg i treball entorn de qüestions com ara els límits, paradoxes i dificultats amb que s’enfronten avui les pràctiques de mediació i educació en cultura, o quines són les seves potencialitats, o espais d’educació i de mediació que suposin pràctiques transformadores i de nova institucionalitat, la regeneració de sabers locals, les formes d’aprenentatge col·lectiu, i la reformulació de les institucions educatives i culturals, entre altres.

Horaris i pla de treball

Divendres 4: 16-20 h
Introducció a les jornades i la Xarxa Escola altra Full de Ruta.
16.30 – 20h Taller: El gir educatiu i la mediació. Complexitats, xarxes i potencials
agost produccions, Col·lectivacions i Fermín Soria.

Dissabte 5: 16.00-19,46 h
16.00 Introducció a les Jornades
16.15 Com ballar juntes?. Presentació de l’Àrea de Mediació de Tabacalera (Donosti)
17h Pràctiques col·laboratives en la mediació. Presentació de Nora Landkammer,Institute for Arts Education de la Universitat de Zurich (Àustria), ZHdK Master Art Education

pausa

18,15 Habitacions pròpies: Desmediados. A- Avantprojecte Amb-Contra-Sense-Sobre la mediació · Conversa del cicle: Habitacions propies #3 – Desmediados: Sobre, amb i contra la mediació amb Oriol Fontdevila, Nora Landkammer, Martí Peran.

El grup de l’Estat Espanyol està compost per INTERMEDIÆ [Creación Contemporánea], Tabakalera, #CohabitarEntre- , Colectivaccions i Fermín Soria. Aquest grup forma part del node llatinoamericà “Educació Popular: Reactualizaciones, Educació artística i Moviments socials”, format per grups interdisciplinaris localitzats en les ciutats de Barcelona / Donosti / Madrid, Espanya; Brasília / Sao Paulo, Brasil; Bogotà, Colòmbia; Ljubljana, Eslovènia; Sant Joan, Puerto Rico; Quito, Equador.

Cohabitar Entre- és un projecte de Idensitat ID, LaFundició, Transductores Pedagogías Colectivas, Sinapsis Projecte

 

Tota la info a: https://www.facebook.com/events/318275671877721/?notif_t=event_transition_reminder&notif_id=1478160387932113

Anuncios

Comentarios

Aún no hay comentarios.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

Anuncios